Mobilitet og stabilitet

Her i det 21ende århundrede har teknologiens landvindinger gjort livet komfortabelt og forudsigeligt. Forflytninger over korte og lange afstande kan klares med rullende fortove, el-kørestole, biler, fly, etc. Og mange menneskers arbejde består i høj grad af stillesiddende funktioner foran en computerskærm. Mere mobilitetskrævende opgaver er det muligt at få teknologisk hjælp til at få udført. Vore omgivelser består af plane flader og rette vinkler. Og faktisk ville en krop i form af en kasse passe meget bedre ind i dette miljø. En simpel kasse ville værre nemmere at håndtere end det svært kontrollerbare bevægeapparat, som vi er udstyret med.

Hent den fulde udgave af teksten Mobilitet og stabilitet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *